Fysiobalanssi Personal training

Hyvinvointi ja personal training –palvelut Kuusamossa

Panosta tulevaisuuteesi nyt!

Hyvinvointi on tänä päivänä IN, sillä alalla on imua ja mahdollisuuksia. Moni on herännyt pohtimaan omaa jaksamistaan ja vointiaan ja nyt olisikin hyvä hetki kysyä itseltäsi: ”Miten minä voin?”.

Hyvinvoinnin perustan luovat aineenvaihduntaa aktivoiva ja kehon tukikudoksia elvyttävä arkiliikunta, energisoiva ja terveellinen ravitsemus, kuntoreserviä kasvattava liikunta sekä palauttava, korjaava ja kehittävä lepo.

Personal training palvelun määrittää asiakkaan tavoite. FysioBalanssin personal training on tarkoitettu tavallisille ihmisille, jotka haluavat esim. parempaa ja energisempää oloa, pudottaa painoaan, kiinteämpää kehoa, päästä parempaan fyysiseen kuntoon, terveempää tulevaisuutta tai vaikka tutustua uuteen liikuntalajiin.

FysioBalanssi – Liike on lääkettä

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja terveydestä. Uskon, että jokainen voi itse vaikuttaa paljonkin siihen, miten voi. Olen pohjakoulutukseltani siis fysioterapeutti ja koen, että Trainer4You –koulutusputki täydensi ja lisäsi osaamistani terveyden ja hyvinvoinnin alalla. Yhdistelmänä ammatit fysioterapeutti ja personal trainer ovat hyvä kokonaisuus, jossa ammattitaitoni ihmisen kuntouttajana on laaja-alainen ja näkemykseni on kokonaisvaltainen. Olen valmistunut Oulusta Trainer4You –koulutusputkesta ensin Hyvinvointivalmentajaksi, sitten Kuntosalivalmentajaksi ja lopulta Personal Traineriksi joulukuussa 2014.

Trainer4You Personal trainer -koulutus on rakennettu nojaten tukevasti tutkimustietoon, eurooppalaisiin koulutusstandardeihin sekä koulutustiimin mittavaan kokemukseen personal trainingin parissa. Trainer4You on saavuttanut kansainvälisen laatutunnustuksen (EHFA, Ereps).

Kuntosalivalmennus – Voimaa arkeen

Kuntosalivalmennus perustuu jokaisen asiakkaan henkilökohtaiseen tarpeeseen ja tavoitteeseen vastaten.

Aloittelijalle on tarjolla oma kuntosalipaketti: Kuntosali tutuksi – voimaa arkeen!
Tämän paketin avulla asiakas voisi aloittaa turvallisesti ja tavoitteellisesti kuntosaliharjoittelun henkilökohtaisen valmentajan opastuksella. Palvelupaketti sisältää:

  • 2 tapaamiskertaa, johon kuuluu napakka infopaketti kuntosaliharjoittelun hyödyistä, alkutilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen, kehonkoostumus ja lihaskuntotestit

  • Kuntoilijalle tehdään yksilöllinen harjoitusohjelma kuntosalille (1- tai 2-jakoinen kuntosaliohjelma) ja se käydään yhdessä salilla läpi.

  • Hinta 150€ (sis.alv 24%)

Ne joille kuntosali on jo tuttu juttu, mutta esim. harjoittelun tavoitteellisuus puuttuu ja kuitenkin motivaatiota tavoitteellisempaan harjoitteluun löytyisi, tarjolla on pienempiä kuntosalipaketteja esim. pelkkä kuntosaliohjelman tekeminen tai sitten kuntosaliohjelman tekeminen ja yksi ohjauskerta kuntosalilla (ohjelman tekeminen haastattelun ja tavoitteiden pohjalta).

Lisäksi tarjolla on lihaskuntotestejä ja sen perusteella suulliset (tai halutessa myös kirjalliset) liikuntasuositukset lihaskunnon kohentamiseksi asiakkaan harjoittelu ympäristö huomioiden. Tähän voidaan myös yhdistää esim. oman kehon painolla tehtävä harjoitteluohjelma tai kahvakuulalla toteuttava harjoitteluohjelma kotiin